Informatiesysteem Gemeente Dordrecht

Zoeken in het RIS

Vergaderingen, bestuurlijke dossiers en documenten

Home / Dossier - 2591264

Gemeente Dordrecht

Dossier - 2591264

Details van een bestuurlijk dossier
Dossier nummer 2591264
Onderwerp Vragen aan het College
Ingekomen/gepubliceerd 10-09-2020 18:35:22
   
Vergadering - Fysieke Leefomgeving - woensdag 16 september 2020 20:00 - Adviescommissie
Besluit:

 • De heer Oostenrijk (CDA) stelt vragen over de defecte openbare verlichting op de Crayensteynstraat
  Wethouder Stam antwoordt dat het probleem een kabelstoring bij Stedin was. Ook in de aangelegde omleiding is een kabelstoring opgetreden. Stedin is gevraagd het op te lossen, dat gebeurt op 21 september. Van defecte verlichting op de Provincialeweg zijn nog geen meldingen ontvangen, maar er wordt gekeken welke lampen moeten worden vervangen.

 • De heer Jansen (PvdA) stelt vragen over het draagvlak bij het oplossen van de parkeerproblemen in de Iroko en Marowijne.¬†
  Wethouder Van der Linden antwoordt dat hij ook heeft gesproken met de mensen die zich niet in het advies van de meerderheid konden vinden. Hij wacht hun advies af, maar gaat ondertussen wel verder met een aantal werkzaamheden om recht te doen aan alle tijd en energie die de andere werkgroep heeft gestoken in het oplossen van het vraagstuk.

 • De heer Kuhlmann (VVD) stelt vragen over proefritten van hulpdiensten naar de wijk Wilgenwende en het aanbrengen van markering op het asfalt van de Laan van Groenhoven.
  Wethouder Van der Linden antwoordt dat hij bereid is om met Rijkswaterstaat te kijken of de markeringen beter kunnen. Proefritten van de hulpdiensten zijn nog niet gepland. Binnen een maand gaan ze ingepland worden.

 • De heer Kuhlmann (VVD) heeft vorige week vragen gesteld over tijdelijke parkeerplaatsen Sterrenburg en het geluidsscherm Willemsdorp langs de A16.¬†Deze vragen staan nog open.
  Wethouder Van der Linden antwoordt dat hij momenteel naar tijdelijke parkeerplaatsen in Sterrenbrug kijkt en binnen twee weken het standpunt met de commissie zal delen. De positie van de gemeente in het dossier 'geluidsscherm Willemsdorp' is niet erg belanghebbend. Formeel kan de gemeente niet veel betekenen. Wel komt er een reactie op de brief van Beter voor Dordt.