Informatiesysteem Gemeente Dordrecht

Zoeken in het RIS

Vergaderingen, bestuurlijke dossiers en documenten

Home / Dossier - 2102962

Gemeente Dordrecht

Dossier - 2102962

Details van een bestuurlijk dossier
Dossier nummer 2102962
Onderwerp Vragen aan het College
Ingekomen/gepubliceerd 09-05-2018 14:11:57
   
Vergadering - Fysieke Leefomgeving - woensdag 9 mei 2018 20:15 - Adviescommissie
Besluit:

- De heer Kleinpaste (Gewoon Dordt) stelt vragen aan wethouder Van der Linden over de verkeersdruk bij de Grote Kerk voor verkeer dat het centrum wil verlaten. Wethouder Van der Linden geeft aan eerst meer informatie bij de aanleiding voor de vragen nodig te hebben om op de vragen te kunnen reageren.
- De heer Frantzen (SP) stelt vragen aan wethouder Van der Linden over toenemende zorg bij bewoners van Krispijn over de verkeersveiligheid in Krispijn. Wethouder Van der Linden antwoordt dat over de Brouwersdijk een verkeersveiligheidsonderzoek plaatsvindt en dat daar binnenkort over wordt gerapporteerd. De heer Frantzen en wethouder Van der Linden wisselen brieven van inwoners uit.
- De heer Frantzen (SP) stelt vragen aan wethouder Sleeking over zorgen van bewoners van de woningen aan het Papeterspad over de mogelijke sloop en verkoopplannen rond het hofje van “Stichting de Hoop”. Wethouder Sleeking geeft aan binnenkort een presentatie in de commissie te willen verzorgen over de ontwikkelingen in de 19e eeuwse schil, inclusief de ontwikkelingen rond De Hoop. Er vindt momenteel nog overleg over de plannen plaats tussen initiatiefnemer De Hoop, omwonenden en de gemeente.